LIITY MUKAAN

MAKSUTON 7 PÄIVÄN  #KukoistavaVerkkokurssiVuosi -HAASTE

00

PVÄ

00

TUNTI

00

MIN

00

SEK

Oletko vihdoin valmis ottamaan äkkilähdön TUOTTAVAN verkkokurssin tekemiselle vain 7 päivässä?

Jos olet ajatellut muuttaa verkkokurssi-ideasi tuottavaksi liiketoiminnaksi, joka tuo sinulle lisää vapautta elämään (eikä toisin päin🙏🏻)...

Siinä tapauksessa tee minusta ykköskoutsisi seuraavan 7 päivän ajaksi:

Jotta voit vihdoin saada itsellesi sen itsevarmuuden, innostuksen ja päättäväisyyden, mitä tarvitset viedäksesi verkkokurssiunelmasi maaliin🏅

(Ja tällä kertaa *ihan oikeasti*!)

LIITY MUKAAN

Tämä maksuton 7 päivän haaste on sinulle, jos...

  • Suuresta osaamisesta ja kunnianhimoisista yrityksistä huolimatta, et ole onnistunut muuttamaan ideaasi tuottavaksi verkkokurssiksi (joka toisi sinulle säännöllistä tuloa)

  • Olet keksinyt jo erinomaisia vaihtoehtoja kurssin aiheelle ja toteutukselle (mutta et uskalla näyttäytyä koko potentiaalillasi, koska mielessäsi on jatkuvasti pelko siitä, että kukaan ei halua liittyä kurssillesi mukaan)

  • Olet valmis lopettamaan *sen oikean hetken* odottelun (ja vihdoin oppimaan, kuinka teet kurssillesi +5-numeroisia myyntejä... jopa kuukausittain)

  • Haluaisit vihdoin varmuuden, että sinusta on ihan oikeasti tähän (ja olet valmis lopettamaan uusien valmennuksien shoppailukierteen ja sen sijaan ryhtymään hommiin)

  • Unelmanasi on aika- ja palkkariippumaton elämäntilanne, paremmat tulot ja kevyempi yrittäjyys (jotka mahdollistaisivat suuremman vapauden ja ei-niin-mielekkäiden töiden ulkoistamisen)
LIITY MUKAAN
Digiyrittäjän tarvikkeita
Win

Haasteen päätteeksi (MIETI: jo viikon päästä) sinulla on...

 
Let's do this
Oikein symbooli

Rahanarvoinen
Aihe

Kirkastettuna rahanarvoinen aihe verkkokurssillesi
(sekä roppakaupalla itsevarmuutta tuoda se julki)

Oikein symbooli

Polku
Superfaneihin

Näin muutat tuntemattoman seuraajan superfaniksi, joka ei pelkästään osta kurssiasi... vaan hehkuttaa sitä myös muille!

Oikein symbooli

Takuuvarma
Myyntisuunnitelma

Miten saat (jopa kuukausittain)
+10 000€ myynnit verkkokurssillesi ilman tuputtamista tai loppuunpalamista

Viisi tähteä

Melkein 7000€ myyntiä vain 12 viikossa

"Oli tosi voimaannuttavaa huomata, että kurssin avulla omavaraisen toimeentulon rakentaminen on oikeasti mahdollista ja hyvinkin nopeasti ilman suurta mainosbudjettia tai aikaisempaa osaamista digimaailmasta"

- Surya Shivjot -

Love it

Tutustu kouluttajaasi Iida Soiniseen:

Hei sinä kunnianhimoinen [tuleva] verkkokurssien tekijä🖐🏽

Olen Iida Soininen,

Vapauta Supervoimasi Akatemian perustaja ja autan yrittäjiä ja siitä haaveilevia rakentamaan vapaan ja omannäköisen elämän, missä kaikki on mahdollista - tuottavien verkkokurssien avulla.

Lupaan sinulle, että jos sitoudut haasteeseen seuraavan 7 päivän ajaksi ja otat kaikki pyytämäni askeleet (vaikka olisit maailman kiireisin)...

...sinulla tulee olemaan avaimet ensimmäisen tuottavan verkkokurssilanseerauksesi tekemiseen - jo seuraavan viikon aikana!

Joten mitä sanot? Nähdäänkö pian ruudun toisella puolella?

Verkkokurssikouluttaja Iida
Verkkokurssikouluttajan allekirjoitus
Win


Kun lähdin suunnittelemaan ensimmäisen verkkokurssini myyntiä, minulla ei ollut hajuakaan, miten tulisin onnistumaan. Iidan avulla sain myyntiä yli 4500€ heti ensimmäisellä yrittämällä. Kiitos Iida!


- Irinja Teikari-


Aikaisemmin isoin haasteeni oli aloittamisen vaikeus, johtuen osittain liian suurista vaatimuksista itseäni kohtaan. Iidan avulla sain heti ensimmäisellä lanseerauksella myyntiä yli 4600€.

- Satu-Lotta Kainulainen -


Tein ennakkomyynnin Iidan ohjeiden mukaisesti ILMAN tietokonetta ja tuloksena yli 1000€ myyntiä: joten jos minä pystyn tähän, pystyt sinäkin! 


- Ella Lumijärvi -


En enää epäile onko musta tähän, sillä tiedän nyt, että pystyn tähän 100%. Ainut syy mihin tämä voisi kaatua on se, että luovutan. Mutta en usko sen olevan mahdollista enää, kun tiedän tismalleen kuinka tulen onnistumaan!

- Nina Rantapuu-
Win