LIITY ODOTUSLISTALLE

UUSI VALMENNUS KUNNIANHIMOISILLE VERKKOKURSSIEN TEKIJÖILLE

Näin muutat ideasi kukoistavaksi verkkokurssiksi jopa ennen kesälomiasi uudella Ennakkomyy Nollabudjetilla -metodilla

Joten saisinko esitellä täysin uudenlaisen Ideasta Vaikuttavaksi Verkkokurssiksi valmennuksen...

...Missä opit takuuvarman menetelmän, jonka avulla onnistut tienaamaan ensimmäisen tonnin verkossa jopa alle 30 päivässä ilman mainosrahaa, hienoa lanseerausta tai tuhansia someseuraajia...

(sen sijaan, että pyörittelet vielä vuodenkin päästä mielessäsi *onkohan tässä ideassani mitään järkeä*)

LIITY ODOTUSLISTALLE
Verkkokurssivalmentaja Iida

Yli 4500€ myyntiä ensimmäisellä yrittämällä

"Kun lähdin suunnittelemaan ensimmäisen verkkokurssini myyntiä, minulla ei ollut hajuakaan, miten tulisin onnistumaan. Myin ensimmäisen verkkokurssini ennakkoon ennen sen rakentamista Iidan ohjeiden mukaisesti ja tavoitteenani oli saada sille 1500€ myyntiä. Iidan oppien avulla sain myyntiä lopulta yli 4500€ [ja käytin alle 100€ maksulliseen mainontaan]. Nyt on mukava lähteä lanseeraamaan kurssia *isommin* syksyllä, kun tietää, että ihmiset ovat valmiita maksamaan siitä."

- Irinja Teikari  |  Joogaopettaja -
Sydän

Ennen kuin kerron sinulle lisää tästä täysin uudenlaisesta valmennuksesta, niin katsotaan onko se sinua varten:

Ohjelma on sinulle ihan täydellinen, jos olet jo ottanut seuraavia askeleita...

Digiyrittäjän työpöytä
  • Suuresta osaamisesta ja yrityksestä huolimatta, et ole vielä oppinut kriittistä taitoa nimeltä *kuinka tienata rahaa verkossa*

  • Keksinyt muutamia vaihtoehtoja kurssin aiheelle ja toteutukselle (mutta mielessäsi on jatkuvasti pelko siitä, että kukaan ei halua liittyä kurssillesi mukaan)

  • Valmis lopettamaan sen *oikean hetken* odottamisen (ja muuttamaan lukuisat pirstaleiset ideat muistivihkoissasi TODELLISEKSI verkkokurssiksi)
  • Valmis lopettamaan uusien valmennuksien shoppailukierteen ja sen sijaan ryhtymään hommiin (ja haluaisit vihdoin saada varmuuden, että sinusta on ihan oikeasti tähän)
  • Ymmärtänyt, että sinun täytyy oppia myymään verkossa, jotta pystyt vaikuttamaan mahdollisimman monen elämään positiivisesti kurssillasi (jonka tiedät syvällä sisimmässäsi olevan aidosti hyödyllinen)

  • Unelmanasi on aika- ja palkkariippumaton elämäntilanne, paremmat tulot ja kevyempi yrittäjyys (jotka mahdollistaisivat suuremman vapauden ja ei-niin-mielekkäiden töiden ulkoistamisen)
Digiyrittäjän työvälineitä
Nuoli alals

Suosittelen lämpimästi jokaiselle ekspertille

"Iida on kouluttaja, joka lempeästi houkuttelee sanoista tekoihin. Hän osaa hienolla tavalla yhdistää molemmat aivopuoliskot, jolloin oppiminen on sekä luovaa että tehokasta. Iidan valmennukset ja kurssit ovat kansainvälisestikin aivan alansa huippua. Suosittelen lämpimästi jokaiselle ekspertille, joka haluaa tulla tunnetuksi globaalina huippuosaajana. Kiitos Super-Iida!"

- Olli Mattila  |  ShamanLeaders  |  CEO -

Sinun ei tarvitse pelkästään kuunnella minua: inspiroidu opiskelijoideni huikeista tuloksista…

Digiyrittäjä Nina

En enää epäile onko musta tähän

"Kurssin jälkeen olen täysin eri tilanteessa kun 10 viikkoa sitten. En enää epäile onko musta tähän, sillä tiedän nyt, että pystyn tähän 100%. Ainut syy mihin tämä voisi kaatua on se, että luovutan. Mutta en usko sen olevan mahdollista enää, kun tiedän tismalleen kuinka tulen onnistumaan!"

- Nina Rantapuu -
Digiyrittäjä Irinja

Yli 4500€ myyntiä ensimmäisellä yrittämällä

"Iidan avulla oon saanut tosi paljon yhteistyöpyyntöjä, ihan sikana uusia lukijoita blogiin ja sähköpostilista kolminkertaistui täysin ilman maksullista mainontaa parissa kuukaudessa. Ilman Iidan apua en olisi mitenkään pystynyt tekemään odotukset ylittävää ensimmäistä lanseerausta! (Yli 4500€ myyntiä heti ensimmäisellä yrittämällä)"

- Irinja Teikari -
Digiyrittäjä Lasse

Iida auttoi fokusoimaan tekemistä ja kehittämään selkeän polun, mitä seurata maaliin saakka

"Ennen Iidan oppeja olin vuoden kerännyt tietoa ja rakennuspalikoita verkkokurssin tekemistä varten. Aihekin ja kohderyhmä olivat jokseenkin selvillä. Myyminen oli silti vasta harkinnassa, ja tekeminen poukkoilua muiden kiireiden paineessa. Iida auttoi fokusoimaan tekemistä ja kehittämään selkeän polun, mitä seurata maaliin saakka."

- Lasse Seppälä -
Digiyrittäjä Sannis

Ensimmäiseen webinaariini osallistui yli 1000 ja myynnille sain moninkertaiset tulokset

"Selkesti kun tekemiseen tuo säännöllisyyttä, strategisuutta ja suunnitelmallisuutta, saa aikaan ihan eri tuloksia. Iidan avulla sähköpostilistani kasvoi mielettömällä nopeudella, sain ensimmäiseen webinaariini yli 1000 rekisteröitynyttä ja onnistuin saamaan moninkertaiset tulokset jo olemassa olevalle verkkokurssilleni"

- Sannis Nybergh -
Success

En malta odottaa, että pääsen auttamaan sinua ottamaan äkkilähdön verkkokurssiunelmallesi

Alle vuosi sitten olin täysin samassa pisteessä, kuin sinä nyt.

Epävarma siitä, keitä lähtisin auttamaan ja miten. Ja vielä epävarmempi siitä, tulisinko koskaan onnistumaan.

Alle puolessa vuodessa onnistuin rakentamaan oman unelma-opiskelijoistani koostuvan yhteisön täysin nollasta sekä rakentamaan 5-numeroisen verkkokurssin lanseerauksen ilman säästöjä tai pidempiaikaisempia suunnitelmia.

Ja siksi tarkoitan tätä koko sydämestäni: tämä kaikki on mahdollista myös sinulle.

Miltä elämäsi voisikaan näyttää puolen vuoden päästä, jos päättäisit aloittaa jo tänään?

Saatat kuvitella, että vain superfiksut, tekniikan ihmelapset sekä asiantuntijat pystyvät rakentamaan tuottavan digibisneksen, mutta se on kaukana totuudesta!

Uskon 100%, että sinulla on paljon osaamista ja uniikkeja lahjoja, joista muut voivat saada arvoa ja apua verkkokurssin muodossa.

Joten mitä vielä odotat?

Uskalla sanoa KYLLÄ unelmillesi ja näytä itsellesi, kuinka sinussa on kaikki, mitä niiden saavuttaminen vaatii.

Liityttyäsi kurssille mukaan voit olla varma, että unelmasi saavuttaminen ei jää ainakaan toimivasta suunnitelmasta kiinni.

Toivottavasti näemme kurssilla!

Verkkokurssivalmentaja Iidan allekirjoitus

#Socialproof