VARAA MENTOROINTI
Verkkokurssiyrittäjän motivaatiokehotteita

Vapauta Supervoimasi Mentorointi

Haluaisitko tehdä verkkokurssin ja saada ensimmäiset eurot kassaan ASAP, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Tämä henkilökohtainen 60 min etävalmennus auttaa sinua kirkastamaan ja myös ottamaan seuraavat askeleesi — olit sitten missä vaiheessa tahansa digiyrittäjyytesi matkaa.

VARAA MENTOROINTI

Kuuntele upean Annin kokemus mentoroinnista👇🏼 

 
Client love

Oletko kyllästynyt puurtamaan yksin unelmiesi eteen?

Hyvä uutinen on se, että sinun EI TARVITSE!

Verkkokurssivalmentaja Iida

Niin ihanaa kuin läppäriyrittäjyys onkin, voi se joskus tuntua kovin yksinäiseltä.

Vapauta Supervoimasi Mentorointi on vähän niinkuin treffit lempikahvilassasi parhaan ystäväsi kanssa (koska se on niin inspiroivaa ja hauskaa), mutta tässä tapauksessa käteesi jää muutakin kuin uusimmat käänteet ystäväpiirissä.

Vapauta Supervoimasi Mentorointi on tarkoitettu juuri sinulle, jos:

  • Kaipaisit lisää selkeyttä tekemiseen ja haluaisit tietää tismalleen, mitä sinun kuuluisi seuraavaksi tehdä (sen sijaan, että sinulla hukkuu joka aamu tunteja siihen, kun mietit mistä lähteä liikkeelle)

  • Haluaisit varmuuden, että käyttämäsi aika johtaa myös tuloksiin (jotta verkkokurssi toisi sinulle lisää vapautta elämään eikä toisin päin)

  • Sinua turhauttaa epävarmuutesi ja haluaisit lisää uskoa itseesi sekä varmuutta tekemiseen (sen sijaan, että jatkuvasti pyörittelet ajatuksia siitä, että onkohan sinusta tähän)

  • Haluaisit tuntea, että myyminen voi olla helppoa ja mukavaa (koska "osta, osta osta" on niin #2020)
Digiyrittäjän tarvikkeita

Mentoroinnin jälkeen sinulla on...

Let's do this
Oikein symbooli

Mielenrauha

Valmennuksessa kuulet juuri ne askeleet, jotka sinun kuuluu seuraavaksi ottaa, eikä sinun tarvitse enää hyppiä yksittäisistä strategioista toiseen. 

Oikein symbooli

Suunnitelma

Valmennuksen päätteeksi saat itsellesi toimintasuunnitelman, jonka avulla saat vietyä valmennuksessa oppimasi asiat käytäntöön.

Oikein symbooli

Draivi

Inspiraatio katoaa nopeasti ilman tuloksia ja siksi tässä valmennuksessa saat pelkästään strategioita, jotka tuovat 90% tuloksista. 

Viisi tähteä

"Iidan draivi yhdistettynä johdonmukaiseen askel askeleelta opettamiseen on elinehto tällaiselle boheemille yrittäjälle, jonka haasteena on pitää fokus yhdessä asiassa ja siirtyä jatkuvasta uuden suunnittelemisesta itse toimintaan. Iida auttaa oivaltamaan ne tärkeimmät kulmakivet, joilla tuloksia syntyy!"


- Elina Väänänen -

Love it

Näin se toimii pähkinänkuoressa:

Mentorointi askel #1

Varaa Aika

Paikkoja on saatavilla vain muutama kuukaudessa ja paikat täyttyvät nopeasti. Varaa siis aikasi mahdollisimman pian! 

Mentorointi askel #2

Alkukartoitus

Kun olet varannut ajan valmennukseen, pääset kirkastamaan, mitkä ovat tällä hetkellä juuri sinun suurimmat haasteet. 

Mentorointi askel #3

60min Valmennus

Valmennus toteutetaan etänä Zoomilla. Sen aikana voit vain istua alas ja ottaa rennosti, sillä teen mustiinpanot puolestasi!

Mentorointi askel #4

Selkeä Suunnitelma

Valmennuksen päätteeksi saat kattavan toimintasuunnitelman siitä, mitä askeleita sinun kuuluu seuraavaksi ottaa ja miten.

Mentorointi askel #5

Nauti Tuloksista

Vie valmennuksessa oppimasi asiat käytäntöön ja nauti vapaammasta ja omannäköisestä elämästä tuottavan verkkokurssin avulla.

Confetti success hashtagilla

Ota äkkilähtö unelmien liiketoimintaan verkkokursseilla ja varaa paikkasi mentorointiin📲

197€

(sis. 24% ALV)

  • Alkukartoitus
  • Analyysi
  • 60min Valmennus
  • Toimintasuunnitelma

Jätä minulle vain yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä vapaista ajoista ASAP!

Varaus ei vielä sido sinua yhtään mihinkään.

Let's do this

**Kysyttävää mentoroinnista? Laita minulle viestiä [email protected]

Vastauksia sinua mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin:

Kouluttajasi Iida

Olen Iida Soininen ja autan naisyrittäjiä ja siitä haaveilevia rakentamaan vapaan ja omannäköisen elämän, missä kaikki on mahdollista - tuottavien verkkokurssien avulla.

Uskon 100%, että jatkuva uuden oppiminen ja itsensä haastaminen on avain hyvinvoivaan ja onnelliseen elämään…

…ja siinä verkkokurssit ovat mielestäni paras tapa sekä auttaa että saada apua globaalisti.

Kuitenkin kunnianhimoisista ideoista huolimatta, suurimmalle osalle verkkokurssien markkinointi ja myynti on äärimmäisen hankalaa.

Ja sen takia loin Vapauta Supervoimasi Akatemian, jotta voisin pilkkoa verkkokurssin tekemisen, markkinoimisen ja myymisen niin yksinkertaisiksi askeleiksi, että siinä on lähes mahdoton epäonnistua!

Jotta ideasi saavuttaisi ansaitsemansa potentiaalin ja pystyisit vaikuttamaan sekä itsesi että mahdollisimman monen muun elämään positiivisella tavalla.

Matkani yrittäjänä ei ole ollut pelkästään ruusuilla tanssimista, ja se on sisältänyt paljon haastavia hetkiä, jolloin olen miettinyt, tuleeko tästä yhtään mitään.

Tänä päivänä voin kuitenkin sanoa eläväni merkityksellistä, vapaata ja omannäköistä elämää – ja toivottavasti pääsen auttamaan siinä myös sinua!

Verkkokurssikouluttaja Iida
Verkkokurssikouluttajan allekirjoitus

Palautetta upeilta mentoroitaviltani

Win
Verkkokurssimentoroitava Senja

"Iida valmennus oli todella hyvä ja se keskittyi juuri niihin asioihin, joista ennen valmennustuntia puhuttiin. Iida myös osasi kartoittaa minun tilanteen hyvin ja ohjata siitä eteenpäin yksityiskohtaisesti. Suosittelen tätä valmennusta lämpimästi, sillä itse ainakin opin paljon uutta ja Iida osasi huomata minun ongelmakohtani ja niihin paneuduttiin hyvin."

- Beauty By Senja -
Verkkokurssimentoroitava Tiia

"Inspiroiduin, miten paljon Iidan kanssa jutellessa, hänen kysymysten ja omien vastausten pohjalta saatiin asioita selkeytettyä ja miten Iida poimi yhteen juuri ne oleelliset asiat. Sain myös selkeän toimintasuunnitelman siihen, mistä ja miten aloittaa. Iida on lämminhenkinen, iloinen ja hymyilevä ja hänen kanssa puhuessa tuntuu, kuin puhuisi parhaalle ystävälle."

- Tiia Litokorpi -
Verkkokurssimentoroitava Anna

"Suosittelen valmennusta ehdottomasti, koska valmentaja osaa asiansa ja sain valmennuksesta enemmän, kuin osasin odottaa. Iida tekee töitä intohimoisesti muiden eteen ja haluaa auttaa menestymään omalla alalla uusin menetelmin. Valmennus antoi enemmän, kuin olin osannut kuvitella. Ihan kuin olisin tuon ajan jutellut hyvän ystävän kanssa, vaikka sainkin paljon uutta ajateltavaa ja konkreettisia ohjeita ja vinkkejä kuinka jatkaa eteenpäin."

- Anna Jaatinen -
Verkkokurssimentoroitava Satu

"Pidin Iidan iloisesta, mutta asiantuntevasta otteesta mentoroinnissa. Valmennuksessa tuli paljon sellaista asiaa, mitä ei yksinkertaisesti ollut tajunnut ajatella - tai en ollut aikaisemmin ymmärtänyt niiden tärkeyttä. Isoin juttu kuitenkin oli se, että usko alkoi palautumaan siihen omaan pystyvyyteen, mikä oli ihanaa huomata - varsinkin, kun päällä oli sellainen epätoivoinen "mitä ihmettä miun pitää tehdä, että tää homma lähtee käyntiin?!" -tuska."

- Satu Leinonen -
Success hashtag

Luodaan yhdessä sinunkin menestystarinasi!

VARAA MENTOROINTI