Maksa kurssi kerralla 197€

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Avaimet Nollasta Vapauteen

Kyllä, Iida! Haluan polkaista käyntiin jopa 6-numeroisen digibisneksen tämän kurssin avulla.

Liittymällä mukaan TÄNÄÄN, saat tietää miten:

  • Mikä on ensimmäinen askel: Aikaasi ei pala enää sekunttiakaan turhaa, sillä nyt tiedät, mitä sinun tarvitsee tehdä HETI ensimmäisenä unelmiesi eteen 
  • Digibisneksen sydän: Keskityt kolmeen avaintekijään, jotka takaavat sinulle tuottavan digibisneksen... ja mitkä estävät sinua eksymästä väärälle polulle
  • Takuuvarma suunnitelma: Sinulla on tiedossa simppeli polku nollasta 6-numeroiseen digibisnekseen… (ja mitä tehtäviä ruksimalla päädyt ennemmin tai myöhemmin tavoitteeseesi)

+ Paljon muuta!

Ja kaikki tämä vain hintaan 197€ [Sis. ALV 24%].

Syötä vain maksutietosi, niin tämä kaikki voi olla sinun!

P.S. Tarvitsetko apua maksamisessa?
Laita viestiä: [email protected]

 

Näin he onnistuivat:

Iida tarjoaa pelkästään huippuvalmennusta: runsaasti hyvin jäsenneltyä, tiukkaa ja olennaista asiaa yhdistyneenä loistavaan sparraamiseen. Iida on mestari luomaan ympärilleen tekemisen meininkiä ja uskoa siihen, että jokainen, joka oikeasti haluaa, myös pystyy tähän.

Nina Rantapuu

Tavoitteenani oli saada kurssini ennakkomyynnissä 1500€. Iidan oppien avulla sain myyntiä lopulta yli 4500€ [ja käytin alle 100€ maksulliseen mainontaan]. Nyt on mukava lähteä lanseeraamaan kurssia *isommin* syksyllä, kun tietää, että ihmiset ovat valmiita maksamaan siitä.

Irinja Teikari

Ensimmäiseen webinaariini osallistui yli 1000 opiskelijaa ja myynnille sain Iida avulla moninkertaiset tulokset!

Sannis Nybergh