LIITY ODOTUSLISTALLE

SUPERSUOSITTU VALMENNUSOHJELMA KUNNIANHIMOISILLE VERKKOKURSSIEN TEKIJÖILLE (UUSILLE TAI NYKYISILLE)

Näin ideasi muuttuu toistuviksi 5-numeroisiksi verkkokurssimyynneiksi jopa 12 viikossa uudella Loppuunmyydyt Lanseeraukset -metodilla

Joten saisinko esitellä supersuositun Vapauta Supervoimasi Verkkokursseilla ohjelman...


...Missä opit lähes takuuvarman menetelmän, jonka avulla muutat ideasi ammattimaiseksi verkkokurssiksi sekä lanseeraat sen itsevarmasti jopa 12 viikossa ilman pelkoa siitä, että tehty työ olisi turhaa.

(sen sijaan, että mietit vielä vuodenkin päästä *onkohan tässä ideassani mitään järkeä*)

 

LIITY ODOTUSLISTALLE

Melkein 7000€ myyntiä vain 12 viikossa


"Oli tosi voimaannuttavaa huomata, että kurssin avulla omavaraisen toimeentulon rakentaminen on oikeasti mahdollista - ja hyvinkin nopeasti ilman mitään suurta mainosbudjettia tai aikaisempaa osaamista digimaailmasta"

- Surya Shivjot  |  Kundalini Alchemy -

 

Valmennus sopii sinulle ihan täydellisesti, jos...

 

  • Suuresta osaamisesta ja yrityksestä huolimatta, et vielä hallitse kriittistä taitoa nimeltä *kuinka verkkokurssi-idea muuttuu toistuviksi +10 000€ myynneiksi*

  • Sinulla on muutamia vaihtoehtoja kurssin aiheelle ja toteutukselle (mutta olet jumissa, koska seuraavat askeleet tuntuvat epäselvältä möykyltä)

  • Olet valmis lopettamaan sen *oikean hetken* odottamisen (ja muuttamaan lukuisat pirstaleiset ideat muistivihkoissasi TODELLISEKSI verkkokurssiksi)
  •  Haluat lopettaa uusien valmennuksien shoppailukierteen ja sen sijaan ryhtymään hommiin (ja haluaisit vihdoin saada varmuuden, että sinusta on ihan oikeasti tähän) 

  • Ymmärrät, että sinun täytyy oppia myymään verkossa, jotta pystyt vaikuttamaan mahdollisimman monen elämään positiivisesti kurssillasi (jonka tiedät syvällä sisimmässäsi olevan aidosti hyödyllinen

  • Unelmanasi on aika- ja palkkariippumaton elämäntilanne, paremmat tulot ja kevyempi yrittäjyys (jotka mahdollistaisivat suuremman vapauden ja ei-niin-mielekkäiden töiden ulkoistamisen)

Yli 4500€ myyntiä ensimmäisellä yrittämällä


"Kun lähdin suunnittelemaan ensimmäisen verkkokurssini myyntiä, minulla ei ollut hajuakaan, miten tulisin onnistumaan. Tein lanseerauksen hieman pienemmin ja ilman webinaaria, sillä kyseessä oli ensimmäinen. Sain silti myyntiä yli 4500€ ja käytin alle 100€ maksulliseen mainontaan. Nyt on syksyllä kiva lähteä toistamaan sama *isommin*! Toisen tuotteen lanseeraamisen ja rakentamisen teinkin sitten jo alle 30 päivässä ja sillekin sain usean tuhannen euron myynnit. Kiitos Iida💜"

- Irinja Teikari  |  Joogaopettaja -

Sinun ei tarvitse pelkästään kuunnella minua: inspiroidu opiskelijoideni huikeista tuloksista…

En enää epäile onko musta tähän

"Kurssin jälkeen olen täysin eri tilanteessa kun 10 viikkoa sitten. En enää epäile onko musta tähän, sillä tiedän nyt, että pystyn tähän 100%. Ainut syy mihin tämä voisi kaatua on se, että luovutan. Mutta en usko sen olevan mahdollista enää, kun tiedän tismalleen kuinka tulen onnistumaan!"

Nina Rantapuu

Ensimmäiseen webinaariini osallistui yli 1000 ja myynnille sain moninkertaiset tulokset

"Iidan avulla sähköpostilistani kasvoi mielettömällä nopeudella, sain ensimmäiseen webinaariini yli 1000 rekisteröitynyttä ja onnistuin saamaan moninkertaiset tulokset jo olemassa olevalle verkkokurssilleni"

Sannis Nybergh

Ainut, mitä kadun, on etten lähtenyt mukaan aikaisemmin

"Mietin liittymistä Vapauta Supervoimasi Verkkokursseilla ohjelmaan pitkään, koska aiempi kokemukseni toisesta saman aiheen kurssista oli hyvä. Siitä kuitenkin puuttui tsemppaava ja motivoiva innostus sekä yhteisöllisyys, joka Iidan kursseilla on täysin omaa superluokkaansa. Hyvä, että en enempää pitkittänyt päätöstä, koska sitä ei ole tarvinnut katua kertaakaan!"

Jaana Kokko

Iida auttoi fokusoimaan tekemistä ja kehittämään selkeän polun, mitä seurata maaliin saakka

"Ennen Iidan oppeja olin vuoden kerännyt tietoa ja rakennuspalikoita verkkokurssin tekemistä varten. Aihekin ja kohderyhmä olivat jokseenkin selvillä. Myyminen oli silti vasta harkinnassa, ja tekeminen poukkoilua muiden kiireiden paineessa. Iida auttoi fokusoimaan tekemistä ja kehittämään selkeän polun, mitä seurata maaliin saakka."

Lasse Seppälä

Yli 3000€ myyntiä ensimmäisellä yrittämällä

"Ennen kurssia kaikki tuntui vaan epäselvältä mössöltä: mistä aloittaa ja miten edetä järkevässsä järjestyksessä. Kurssin avulla tekemiseen löytyi punainen lanka sekä uskallus mennä eteenpäin ja tuloksena ensimmäinen lanseeraus odotukset ylittävillä tuloksilla!"

Rosa Heart

18 kurssilaista ilman maksullista mainontaa

"Kiitos Iida erinomaisesta kurssista, jonka avulla sain ensimmäisen lanseerauksen vyön alle hyvin lyhyessä ajassa. Olen todella tyytyväinen tuloksiin, jotka sain ensimmäiselle *mini-lanseeraukselleni* ilman webinaaria tai maksullista mainontaa.

Kirsi Keränen
Success

Suosittelen lämpimästi jokaiselle ekspertille


"Iida on kouluttaja, joka lempeästi houkuttelee sanoista tekoihin. Hän osaa hienolla tavalla yhdistää molemmat aivopuoliskot, jolloin oppiminen on sekä luovaa että tehokasta. Iidan valmennukset ja kurssit ovat kansainvälisestikin aivan alansa huippua. Suosittelen lämpimästi jokaiselle ekspertille, joka haluaa tulla tunnetuksi globaalina huippuosaajana. Kiitos Super-Iida!"


- Olli Mattila  |  ShamanLeaders | CEO -

#Socialproof