Verkkokurssiyrittäjiä menestystä juhlistamassa
Verkkokurssiyrittäjiä menestystä juhlistamassa

Verkkokursseilla Menestykseen

Aitoja tarinoita Akatemian opiskelijoilta, ketkä päättivät tehdä verkkokurssiunelmistaan totta

Kyllä kiitos
Verkkokurssiyrittäjä Surya
Surya

Melkein 7000€ myyntiä vain 12 viikossa

"Oli tosi voimaannuttavaa huomata, että kurssin avulla omavaraisen toimeentulon rakentaminen on oikeasti mahdollista — ja hyvinkin nopeasti ilman mitään suurta mainosbudjettia tai aikaisempaa osaamista digimaailmasta"

win
Irinja

Yli 4500€ myyntiä ensimmäisellä yrittämällä

"Kun lähdin suunnittelemaan ensimmäisen verkkokurssini myyntiä, minulla ei ollut hajuakaan, miten tulisin onnistumaan. Tein lanseerauksen hieman pienemmin ja ilman webinaaria, sillä kyseessä oli ensimmäinen. Sain silti myyntiä yli 4500€ ja käytin alle 100€ maksulliseen mainontaan. Nyt on syksyllä kiva lähteä toistamaan sama *isommin*! Toisen tuotteen lanseeraamisen ja rakentamisen teinkin sitten jo alle 30 päivässä ja sillekin sain usean tuhannen euron myynnit. Kiitos Iida💜"

Verkkokurssiyrittäjä Irinja
Verkkokurssiyrittäjä Satu

"Ennen Iidan kurssia isoin haasteeni oli aloittamisen vaikeus, johtuen osittain liian suurista vaatimuksista itseäni kohtaan. Sen avulla opin juhlimaan pieniä voittoja ja madaltamaan kynnystä tekemiselle. Pelkästään valmennuksen aikana sähköpostilistani kasvoi yli 200 ihmisellä ja ennakkomyin kurssini yli 1600€ edestä!"

Verkkokurssiyrittäjä Kirsi

"Kiitos Iida erinomaisesta kurssista, jonka avulla sain ensimmäisen lanseerauksen vyön alle hyvin lyhyessä ajassa. Olen todella tyytyväinen tuloksiin (18 kurssilaista), jotka sain ensimmäiselle *mini-lanseeraukselleni* ilman webinaaria tai maksullista mainontaa."

Verkkokurssiyrittäjä Elina

"Iidan draivi yhdistettynä johdonmukaiseen askel askeleelta opettamiseen on elinehto tällaiselle boheemille yrittäjälle, jonka haasteena on pitää fokus yhdessä asiassa ja siirtyä jatkuvasta uuden suunnittelemisesta itse toimintaan. Iidan kurssit auttaa oivaltamaan ne tärkeimmät kulmakivet, joilla tuloksia syntyy!"

Verkkokurssiyrittäjä Ella

"Tein ennakkomyynnin Iidan ohjeiden mukaisesti ILMAN tietokonetta ja tuloksena yli 1000€ myyntiä: joten jos minä pystyn tähän, pystyt sinäkin! Nyt on mukava rakentaa kurssi opiskelijoiden kanssa yhdessä ja sen jälkeen lanseerata se isommin parin kuukauden päästä."

Verkkokurssiyrittäjä Sannis
Sannis

Ensimmäiseen webinaariini osallistui yli 1000 ja myynnille sain moninkertaiset tulokset

"Iidan avulla sähköpostilistani kasvoi mielettömällä nopeudella, sain ensimmäiseen webinaariini yli 1000 rekisteröitynyttä ja onnistuin saamaan moninkertaiset tulokset jo olemassa olevalle verkkokurssilleni"

Lisää Upeita Menestystarinoita Akatemian Opiskelijoilta

 
 

"Iida on kouluttaja, joka lempeästi houkuttelee sanoista tekoihin. Hän osaa hienolla tavalla yhdistää molemmat aivopuoliskot, jolloin oppiminen on sekä luovaa että tehokasta. Iidan valmennukset ja kurssit ovat kansainvälisestikin aivan alansa huippua. Suosittelen lämpimästi jokaiselle ekspertille, joka haluaa tulla tunnetuksi globaalina huippuosaajana. Kiitos Super-Iida!"

- Olli Mattila -

“Suurin haaste ennen Iidan kurssia oli viedä yrittäjän ammattitutkinnossa oppimani asiat käytäntöön. Kurssin avulla sain tehtyä kaikki ne asiat, joihin ennen kurssia oli ollut elefantin kokoinen kynnys. Suosittelen Iidan kursseja erityisesti yrittäjille, joilla on haasteena viedä asiat käytäntöön!”

- Heini Harjaluoma -

"Ylivoimaisesti paras kurssi, jolla olen koskaan ollut! Kiitos siis Iida todellakin vaikuttavasta kurssista. IVV valmennuksen sisältö oli tehokasta oppimista, koska tehtävien kautta tuli konkreettisesti mietittyä suunnitelma ideasta tuottavaksi kurssiksi. Olit innostava, asiallinen ja videoiden sisältö selkeää, pelkistettyä ja helposti omaksuttavaa.”

- Soili Husso -

"Mietin liittymistä Iida kurssille pitkään, koska aiempi kokemukseni toisesta saman aiheen kurssista oli hyvä. Siitä kuitenkin puuttui tsemppaava ja motivoiva innostus sekä yhteisöllisyys, joka Iidan kursseilla on täysin omaa superluokkaansa. Hyvä, että en enempää pitkittänyt päätöstä, koska sitä ei ole tarvinnut katua kertaakaan!"

- Jaana Kokko -

Haluatko olla seuraava menestystarina?

Verkkokurssiyrittäjien kouluttaja Iida

Jos verkkokurssin tekeminen ja lanseeraaminen kuulostaa Mount Everestiäkin suuremmalta harppaukselta, lue tämä:

Jokainen unelma alkaa päätöksestä.

Jos suurin syy, mikä estää sinua aloittamasta tänään on se, että mielessäsi pyörii jatkuvasti “en ole riittävän asiantuntija opettamaan” tai “en tiedä yhtään, mistä lähteä liikkeelle”...

…niin muista, että jokaisen menestystarinan kohdalla tilanne on ollut tismalleen sama - meistä jokainen lähtee liikkeelle aina jostain!

Taitoa tärkeämpää on se, kuinka kovasti olet valmis tekemään töitä unelmasi eteen haastavista hetkistä huolimatta.

Ja siksi kysymys kuuluu: milloin olet valmis tekemään unelmistasi totta?

OLEN VALMIS 🙌

MEILLE TÖIHIN

MEDIASSA

YRITYKSILLE

TAKAISIN YLÖS↑
Vapauta Supervoimasi Podcast iPhonessa

PODCAST

Tilaa iTunesista tai Spotifysta ja kuule ensimmäisten joukossa, kun uusi jakso on ulkona!

TILAA TÄSTÄ

LIITY SISÄPIIRIIN

OPISKELIJOILLE

Tästä pääset kirjautumaan kurssialueelle ja jatkamaan opiskelua >>>

Unohtuiko salasana?

KIRJAUDU

[email protected]

Iida Soininen Consulting Oy

Y-tunnus: 3253769-7

Pursimiehenkatu 14 a 16 00150 Helsinki