Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Anna Pyykkö

#175: Yrittäjän supervoima, jonka avulla alat ajattelemaan ja näyttäytymään isosti with Anna Pyykkö

verkkokurssien myyminen verkkokurssien tekeminen

Kuuntele koko jakso *Yrittäjän supervoima, jonka avulla alat ajattelemaan ja näyttäytymään isosti with Anna Pyykkö* tästä >>>Hei digibisnesyrittäjä, kumpi näistä vaihtoehdoista kuulostaa sinusta paremmalta: 
 

1. Seuraat sivusta somessa, kuinka kaikilla muilla naisyrittäjillä tuntuu olevan yhdessä huikea tekemisen meininki, ja samalla itse yrität ylhäisessä yksinäisyydessä ratkoa kaikki yrittäjyyden haasteet ja kasvattaa yritystäsi ilman mitään tukea.

 

vai…

2. Olisit osa tuota naisyrittäjien inspiroivaa yhteisöä ja tekemisen meininkiä - saisit kanssayrittäjiltä neuvoja ja tukea hetkissä kun niitä kaipaat sekä voisit kasvattaa yritystäsi huomattavasti nopeampaa verkostoitumisen avulla?

 

Jep, vaihtoehto B olisi ehdottomasti minunkin valintani.

 

Yksi yrittäjyyden parhaita puolia onkin mielestäni ollut yhteisöllisyys jota se on elämääni tuonut. Yhteistyöt ja sparraukset ovat muuttuneet ystävyyksiksi ja olen saanut kanssayrittäjiltä mittaamattoman arvokasta tukea, jota ilman en olisi nyt tässä.

 

Vertaistuki ja yhteisöllisyys ovatkin kuin yrittäjän supervoima, jota et halua jättää hyödyntämättä.

 

Ja siksi olenkin älyttömän innoissani tästä jaksosta, sillä sain vieraaksi huikean inspiroivan Female Founders Suomi yhteisön perustajan, Anna Pyykön, jonka kanssa keskustelemme muun muassa naisyrittäjien menestymisestä sekä yhteisöllisyyden ja vertaistuen merkityksestä yrittäjyysmatkalla.

 

Jos et jostain syystä tiedä vielä kuka Anna on, niin hän: 

 • on markkinointialan yrittäjä ja Female Founders Suomi yhteisön perustaja
 • Female Founders Suomi järjestää verkostoitumistapahtumia naisyrittäjille ja tuo esiin inspiroivia yrittäjiä esikuviksi meille kaikille. 
 • lisäksi Anna järjestää feminististä bisnestapahtuma Crushia yhdessä Katja Presnalin kanssa. Toivottavasti olet siis innoissasi, koska tämän jakson kuunneltuasi olet oppinut:
 

 • Miten ja miksi Anna päätyi perustamaan juuri naisyrittäjille suunnatun yhteisön sekä tapahtumia
 • 3 tärkeintä myynnin ja markkinoinnin strategiaa, joita Anna on hyödyntänyt yrityksissään
 • Yleiset kompastuskivet, joihin yrittäjät törmäävät, sekä kuinka välttää neYrittäjän supervoima, jonka avulla alat ajattelemaan ja näyttäytymään isostiJaksossa Anna vastasi muun muassa näihin kysymyksiin:

 

 1. Miltä Annan yrittäjyysmatka on näyttänyt ja miten hän on päätynyt Female Founders Suomen perustajaksi?
 2. Miksi nimenomaan yhteisöllisyys ja verkostoituminen ovat Annan mielestä vastaus, jolla yrittäjänaiset ja siitä haaveilevat alkavat olemaan rohkeita ja ajattelemaan isosti?
 3. Kuinka Anna ja Insiders Societyn perustaja Katja Presnal päätyivät yhdessä perustamaan Crush Movementin ja miksi he kokivat, että tällaisille tapahtumille oli tarvetta. Miten nämä erilliset yhteisöt poikkeavat taas Crush Movementista?
 4. Mitä menestyminen Annalle tarkoittaa?
 5. Mitkä olivat kolme tärkeintä myynnin ja markkinoinnin strategiaa, joilla ensimmäinen Crush Movement myytiin loppuun ja toisaalta mitä Anna itse ehkä välttäisi yleisön kasvattamisessa ja tavoittamisessa?
 6. Onko Anna huomannut mitään yhteisiä/yleisiä haasteita tai kompastuskiviä, joihin monet yrittäjät törmäävät ja kuinka ne voisi välttää?
Jaksossa mainitut linkit:
 

Female Founders Suomi sivusto >>>

Crush Movement tapahtuman sivut >>>

Anna Linkedinissä >>>

 

#164: 3 Trendiä verkkovalmennusbisnekseen vuodelle 2024 ]mitä tulee tietää[

#145: 5 Rajoittavaa ajatusta, joista sinun tulee luopua (jos haluat onnistua!)

 

Liity mukaan sisäpiiriini

Liity mukaan maksuttoman uutiskirjeeni tilaajaksi ja pysyt kartalla kaikista uusista julkaisuista, koulutuksista ja jakamistani neuvoista digiyrittäjyydessä menestymiseen!

Tietosi ovat turvassa ja voit poistua listalta milloin tahansa.