Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Ilkka Koppelomäki

#177: 3 yleisintä syytä, miksi et saavuta tavoitteitasi (sekä kuinka korjata ne) with Ilkka Koppelomäki

verkkokurssien myyminen verkkokurssien tekeminen

Kuuntele koko jakso *3 yleisintä syytä, miksi et saavuta tavoitteitasi (sekä kuinka korjata ne) with Ilkka Koppelomäki* tästä >>>

 

Oletko hyödyntänyt jompaa kumpaa näistä lähestymistavoista saavuttaaksesi unelmasi tai tavoitteesi:


a. Odotat, että sinulla on jaksaminen ja energiat huipussa ja sukellat sitten pää edellä täysillä unelmaasi kohti ja annat itsestäsi *kaiken*, jotta saavutat sen

tai

b. Odottelet ja luotat siihen, että universumi kyllä auttaa saavuttamaan unelmasi *sitten kun* aika on oikea

 

Oli vastauksesi sitten a tai b, niin lopputulema on ollut ehkä sama: Täydellisen ajoituksen odottelu on johtanut siihen, että tavoitteesi ja unelmasi eivät ole vielä tänä päivänäkään yhtään sen lähempänä.

 

Äläkä käsitä nyt väärin - uskon itsekin 100%, että ajoituksella on valtava merkitys elämässämme sekä unelmien ja tavoitteiden saavuttamisessa. Sen ei kuitenkaan pidä olla ainoa, jonka varaan laskea.

 

Kiinnostaisiko siis kuulla parempi tapa, jolla oikeasti saavutat tavoitteesi ja unelmasi (sekä autat verkkovalmennuksessasi unelma-asiakkaitasi tekemään saman)?

 

Mahtavaa! Sillä tässä jaksossa sain vieraakseni ihan huikean inspiroivan Ilkka Koppelomäen, joka jakaa jaksossa yli 15 vuoden valmentajauransa aikana keräämänsä parhaat opit tavoitteiden saavuttamiseen sekä valmentajana toimimiseen.

 

Jos et jostain syystä tiedä vielä kuka Ilkka on, niin hän on: 

 • ​​Uskalla Innostua -yrityksen perustaja ja tietokirjailija
 • itsensä johtamisen valmentaja ja oman elämän ohjaamiseen tarkoitetun Saa mitä haluat -menetelmän kehittäjä.
 • Ilkka on viimeisen 15 vuoden aikana auttanut menetelmällään tuhansia suomalaisia tekemään arjestaan parempaa ja saavuttamaan tavoitteitaan.Toivottavasti olet siis innoissasi, koska tämän jakson kuunneltuasi olet oppinut:

 • Ilkan inspiroivan yrittäjyystarinan
 • 3 yleisintä syytä, miksi yrittäjillä tavoitteet jäävät saavuttamatta
 • Ilkan vinkit valmentajana kehittymiseen sekä unelmaopiskelijasi onnistumisen varmistamiseen3 yleisintä syytä, miksi et saavuta tavoitteitasi (sekä kuinka korjata ne)

 

Jaksossa Ilkka vastasi muun muassa näihin kysymyksiin:

 1. Miten pitkän linjan yrittäjä Ilkka on aikanaan päätynyt yrittäjäksi ja mistä ajatus hänen perustamaan Uskalla Innostua yritykseen lähti?
 2. Mitkä ovat Ilkan mielestä 3 yleisintä syytä, miksi tavoitteet jäävät saavuttamatta sekä kuinka korjata ne?
 3. Mitä Ilkka tarkoittaa, kun hän Saa Mitä Haluat -kirjassaan puhuu siitä kuinka “saavutat tavoitteesi kun olet valmis siihen” ja minkä konkreettisen esimerkin hän tästä antaisi? 
 4. Millaisin keinoin Ilkka varmistaa, että hänen valmennettavansa saavat oikeasti tuloksia ja saavuttavat tavoitteensa?
 5. Miten Ilkka itse on kehittynyt valmentajana yli 15 vuoden valmentajauran aikana ja millä konkreettisin keinoin hän kehittää itseään valmentajana?
 6. Ilkka on kertonut halustaan kokeilla kaikkea (aikuisiän tet-harjoitteluista Ironman -kisoihin) - Miten tämä näkyy hänessä yrittäjänä ja millaiseen suuntaan se on ehkä Ilkkaa vienyt?
Jaksossa mainitut linkit:

Uskalla Innostua -sivut >>>

Saa Mitä Haluat -sivut >>>

Ilkan kotisivut >>>

Instagram: 

@ilkkakoppelomaki

@uskallainnostua

Ilkka Facebookissa >>>

Uskalla Innostua Facebookissa >>> #174: Resepti flow-tilan saavuttamiseen sekä viisaampaan työskentelyyn yrittäjänä with Jussi Venäläinen

#172: Näin tein yli 180,000€ myyntiä YHDELLÄ lanseerauksella verkkokurssilleni

 

Liity mukaan sisäpiiriini

Liity mukaan maksuttoman uutiskirjeeni tilaajaksi ja pysyt kartalla kaikista uusista julkaisuista, koulutuksista ja jakamistani neuvoista digiyrittäjyydessä menestymiseen!

Tietosi ovat turvassa ja voit poistua listalta milloin tahansa.