Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Laurrenna

#182: Näin löydät sekä tuotteistat asiantuntijuutesi ja rakennat arvojasi tukevan yrittäjyyden with Laurrenna

verkkokurssien myyminen verkkokurssien tekeminen

Kuuntele koko jakso *Näin löydät sekä tuotteistat asiantuntijuutesi ja rakennat arvojasi tukevan yrittäjyyden with Laurrenna* tästä >>>Tiedätkö, mikä on yksi yleisimmistä esteistä, johon huomaan verkkovalmennusbisneksestä haaveilevien jumittuvan?

 

Oman asiantuntijuuden ja osaamisen epäily sekä sen muuttaminen tuottavaksi verkkokurssiksi.

 

“Miten tunnistan ja tuotteistan oman asiantuntijuuteni…”

“Olenkohan riittävän asiantuntija tekemään verkkokurssin tästä aiheesta…”

“Mitkä ovat ne peruspilarit, joiden varaan voin rakentaa tuottavan ja omia arvojani tukevan liiketoiminnan…”

 

Kuulostaako tutulta?

 

Mikäli nyökkäilit siellä toisessa päässä, niin tämän jakson haluat kuunnella!

 

Sain nimittäin jaksossa vieraakseni huikean inspiroivan Laurrennan, joka paljastaa jaksossa muun muassa kuinka oman asiantuntijuuden tunnistamisen sekä tuotteistamisen kanssa kannattaa lähteä liikkeelle. Lisäksi Laurrenna paljastaa kuinka huijarisyndroomasta ja epävarmuudesta oman osaamisen suhteen pääsee yli.Jos et jostain syystä tiedä vielä kuka Laurrenna on, niin hän on: 
 

 1. Laurén Consulting Oy:n perustaja, HTM (erikoisjuristi), yrittäjyysmentori sekä työllisyyden ja positiivisen psykologian asiantuntija 
 2. Laurrenna auttaa naisia perustamaan Suomen sielukkaimmat ja uniikeimmat asiantuntijayritykset sekä kehittämään olemassaolevista palveluista ja tuotteista entistäkin parempia - rakkaudella ja ihmisyys edellä.
 3. Laurrenna rakastaa työnsä lisäksi uimista, lukemista, laadukasta viiniä, juustoja, boutique hotelleja sekä true crime -sarjoja.Toivottavasti olet siis innoissasi, koska tämän jakson kuunneltuasi olet oppinut:

 • Kuinka löydät oman asiantuntijuutesi ja tuotteistat sen kannattavasti
 • Miten päästä yli huijarisyndroomasta
 • Yrittäjyyden kulmakivet, joiden varaan rakentaa tuottava ja omia arvoja tukeva yritystoimintaNäin löydät sekä tuotteistat asiantuntijuutesi ja rakennat arvojasi tukevan yrittäjyyden

 

 

Jaksossa Laurrenna vastasi muun muassa näihin kysymyksiin:
 

 1. Kuinka Laurrenna on päätynyt yrittäjäksi, ja kuinka suunta hänen omalle yrittäjyydelle muovautui/löytyi?
 2. Millaisia vinkkejä Laurrenna antaisi alkavalle yrittäjälle ensinnäkin oman asinatuntijuuden löytämiseen sekä sitten sen tuotteistamiseen? Mitkä voisivat olla vaikka ne ihan ensimmäiset askeleet, joilla lähteä näiden kanssa liikkeelle?
 3. Onko kaikki osaaminen tuotteistettavissa ja mitkä ovat Laurrennan mukaan kolme kriteeriä, joiden olisi hyvä täyttyä, kun lähdetään tuotteistamaan asiantuntijuutta?
 4. Kun puhutaan omasta asiantuntijuudesta ja osaamisesta, niin monella erityisesti naisyrittäjällä tuntuu siihen liittyvän huijarisyndroomaa sekä itsensä pienentämistä - Mistä Laurrenna uskoo, että tämä johtuu ja mitä vinkkejä hän antaisi, joilla niistä voisi päästä eroon? 
 5. Laurrennan mukaan tulosta voidaan tehdä myös rakkaudella ja omaa hermostoa kunnioittaen - Mitkä hänen mielestään on tällaisen yrittäjyyden kulmakivet, joiden varaan rakennetaan, jotta se yrittäjyys on juuri tuottavaa, mutta myös omia arvoja tukevaa?
Jaksossa mainitut linkit:

 

Laurrennan kotisivut >>>
 

Laurrenna Instagramissa >>>

Laurrenna LinkedInissä >>>

Laurrenna Facebookissa >>> 

#116: Kuinka löytää rohkeus omannäköisen bisneksen rakentamiseen with Sointu Borg

 

#176: Näin löydät sisäisen bossladysi ja opit nauttimaan esillä olosta with Anni Vallius

 

 

Liity mukaan sisäpiiriini

Liity mukaan maksuttoman uutiskirjeeni tilaajaksi ja pysyt kartalla kaikista uusista julkaisuista, koulutuksista ja jakamistani neuvoista digiyrittäjyydessä menestymiseen!

Tietosi ovat turvassa ja voit poistua listalta milloin tahansa.