Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Saara Kyllönen, TalentBee

#128: Miltä (trendikkäänkin) yrityksen starttaaminen näyttää todellisuudessa with Saara Kyllönen, TalentBee

verkkokurssien tekeminen

Kuuntele koko jakso *Miltä (trendikkäänkin) yrityksen starttaaminen näyttää todellisuudessa with Saara Kyllönen, TalentBee* tästä >>>

 

Oletko koskaan miettinyt, että miltä yritystoiminnan rakentaminen ihan käytännössä näyttää?

 

En nyt siis puhu mistään “tästä lähdimme ja tähän päädyimme” menestystarinasta, vaan kaikesta siitä, mitä oikeasti tapahtuu idean saamisen ja kukoistavan yritystoiminnan käynnistämisen välissä. 

 

Koska niin inspiroivia kuin menestystarinat ovatkin, todellisuus on, että niiden taustalla on satoja ja taas satoja askeleita ja vaiheita.

 

Jos olet siis koskaan pohtinut, että mitä ihan konkreettisia vaiheita yrityksen perustamiseen kuuluu ja mitä suljettujen ovien takana oikeasti päivittäisessä tekemisessä tapahtuu…

 

…niin olet juuri oikeassa paikassa. 

 

Sain tässä jaksossa nimittäin vieraaksi ihan mielettömän Saara Kyllösen, joka on yksi rekrytointiyritys TalentBeen perustajista. 

 

Saara kertoo jaksossa miltä yrittäjäksi hyppääminen ja yrityksen rakentaminen todellisuudessa näyttävät. Lisäksi Saara paljastaa sellaisia yllättäviä vaiheita yrityksen rakentamisessa, joista moni ei tavallisesti puhu.Jos et jostain syystä tiedä vielä kuka Saara on, niin hän: 

 

 1. Sosiaalipsykologi ja (tekki)rekrytoija yli 5 vuoden kokemuksella. Saara rakastaa (ja välillä myös vihaa) sitä monimutkaista kokonaisuutta, mitä ihmiset on, ja kokee siksi olevansa oikealla alalla!
 2. Uudehko yrittäjä. Hieno titteli Chief Talent Officer & Co-Founder @TalentBee, mutta käytännössä Saara vastaa TalentBeen asiakkaiden rekrytoinneista ja siitä, että heidän oma talent-tekeminen kehittyy.
 3. Opettelee luomaan itselle mielekästä elämää. Tähän liittyy mm. vuosittainen etätyö palmujen alta, arjen tasapainottaminen muullakin kuin työllä sekä ihmisyyden ja elämän teemojen jatkuva pohtiminen ja ihmettely. Toivottavasti olet siis innoissasi, koska tämän jakson kuunneltuasi olet oppinut:

 

 • Saaran inspiroivan yrittäjyystarinan TalentBeen yhdeksi perustajaksi
 • Miltä yrityksen rakentaminen ihan todellisuudessa näyttää ja mitä yllättäviä asioita siinä tulee ottaa huomioon
 • Saaran vinkit yrittäjyydestä haaveilevalle, jolla unelmaa pidättelee vielä jokinMiltä (trendikkäänkin) yrityksen starttaaminen näyttää todellisuudessa

 

Jaksossa Saara vastasi muun muassa näihin kysymyksiin:

 

 • Miltä matkasi yrittäjäksi on näyttänyt eli miten päädyit yhdeksi TalentBeen perustajaksi?
 • Miten keksitte idean TalentBeelle?
 • Olette puhuneet todella läpinäkyvästi yrityksen perustamisesta ja kasvattamisesta ja siitä miltä se todellisuudessa näyttää ja tuntuu - Miksi se on sinusta niin tärkeää ja miksi olette päättäneet omia kokemuksia siitä niin avoimesti jakaa?
 • Mitkä ovat TalentBeen tärkeimmät arvot ja miten ne näkyvät päivittäisessä tekemisessä?
 • Millaisia kokemuksia sinulla on henkilökohtaisesti ja yrityksen näkökulmasta 4 päiväisestä työviikosta? Millaisia muutoksia olet huomannut?
 • Kassavirran turvaaminen - Miksi se on niin tärkeää erityisesti yrityksen alkuvaiheessa. Entä millaisia kokemuksia teillä on siitä?
 • Onko MS taudin myötä sinun tullut ottaa jotain erityisesti huomioon yrityksen perustamisessa/yrittäjyydessä? Minkä ohjeen/tsempin antaisit yrittäjyydestä haaveilevalle, jolla unelman edessä seisoo jokin “este”?
Jaksossa mainitut linkit: 

 

Saara LinkedInissä >>>  


Saara Instagramissa >>> 

 

#127: Näin tein lähes 120,000€ myyntiä vajaassa viikossa YHDELLE verkkokurssille

 

#111: 3 Pahinta mokaa, mitä tehdään verkkokurssi-idean testaamisessa

 

Liity mukaan sisäpiiriini

Liity mukaan maksuttoman uutiskirjeeni tilaajaksi ja pysyt kartalla kaikista uusista julkaisuista, koulutuksista ja jakamistani neuvoista digiyrittäjyydessä menestymiseen!

Tietosi ovat turvassa ja voit poistua listalta milloin tahansa.