Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
3 Pakollista muutosta jos haluat verkkokurssillesi myyntiä

#24: 3 Pakollista muutosta, jos haluat verkkokurssillesi myyntiä

verkkokurssien myyminen verkkokurssien tekeminen

Kuuntele koko jakso *3 Pakollista muutosta, jos haluat verkkokurssillesi myyntiä* tästä >>>

 

Haluan paljastaa sinulle yhden salaisuuden.

Tai no okei, se ei ehkä ole salaisuus – vaan pikemminkin jotain, mitä sun tulee sisäistää, jos haluat rakentaa itsellesi tuottavan verkkokurssin, jonka avulla voit saada säännöllistä tuloa kerta toisensa jälkeen.

Ainut mitä tarvitset päästäksesi siitä pisteestä, missä olet tällä hetkellä – siihen pisteeseen, mihin syvällä sisimmässäsi tiedät, että sinun kuuluu päästä…

…on kykysi myydä osaamistasi, ideoitasi, palveluitasi sekä tetenkin verkkokurssiasi.

Jep kuulit oikein.

Sillä ei ole mitään merkitystä, kuinka taitava tai osaava tai intohimoinen olet tai miten hienoksi olet paketoinut verkkokurssisi – jos et uskalla avata suutasi ja pistää tarjoustasi unelma-opiskelijasi eteen tavalla, joka saa hänet myös nappaamaan siitä kiinni.

Ja me molemmat tiedetään kyllä, mitä tuo tarjouksen “antaminen” käytännössä tarkoittaa, mutta ehkä sait ajatuksesta kiinni.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että opittuasi kuinka verkkokurssiasi voi myydä ilman tuputtamista ja tyrkyttämistä, alat parhaimmillaan jopa innostumaan myymisestä, koska tiedät, minkälaisen positiivisen vaikutuksen voit jättää opiskelijasi elämään, kun hän vain uskaltaa sanoa KYLLÄ ja liittyä kurssillesi mukaan.

Joten halusit sitten lisää rahaa, asiakkaita, vaikutusta, merkityksellisyyttä tai vain saada muutosta aikaiseksi – avain tämän saavuttamiseen on seuraavissa kolmessa askeleessa, jotka tulen opettamaan sinulle tänään tässä jaksossa.

Toivottavasti siis olet innoissasi sillä tämän jakson kuunneltuasi sinulla pitäisi olla tarkalleen tiedossa, mitkä 3 muutosta tekemällä sinun on mahdollista saada verkkokurssillesi myyntiä.

 

Click here to subscribe

 


3 Pakollista muutosta, jos haluat verkkokurssillesi myyntiä

 


1. Muuta sun *mindsettia*

 

Jaksossa puhuin siitä, miksi muuttamalla sun omaa mindsettia sun on mahdollista kasvaa paremmaksi myyjäksi.

 

Puhuin mm. seuraavista asioista:

 

 • Kuinka omia uskomuksia muuttamalla pystyy vaikuttamaan siihen, miten näyttäytyy ja käyttäytyy eli minkälaisia tuloksia saat

 

 • Miksi ja miten *myynti* kannattaa määritellä uudelleen

 

 • Miksi tehtävänäsi on inspiroida siinä, mikä on mahdollista ja kannustaa sekä antaa riittävästi tietoa, jotta unelma-opiskelijasi pystyy tekemään päätöksen. Sinun ei siis tarvitse vakuutella tai tyrkyttää, sillä tehtävänäsi on vain kutsua hänet mukaan. Ja tietenkin, tehdä tuosta kutsusta henkilökohtainen ja houkutteleva!

 

 • Voit ajatella myynnin olevan: a) Tilaisuutesi levittää sun uniikkeja lahjoja eli sun supervoimaa maailmalle sekä auttaa heitä, joita sun on tarkoitettu auttaa.
  b) Mahdollisuus muuttaa jonkun elämää. Sun verkkokurssin ei tarvitse välttämättä muuttaa unelma-opiskelijasi koko elämää dramaattisella tavalla, mutta jos voit auttaa häntä säästämään tai saamaan lisää aikaa, rahaa, hyvinvointia tai rakkautta hänen elämäänsä, pystyt silloin vaikuttamaan monen elämään positiivisella tavalla.
  c) Ja kyllä, auttamalla muita sinun on myös mahdollisuus kasvattaa vakaata tuloa tekemällä työksesi sitä, mitä rakastat. Mitä useampaa autat sanomaan KYLLÄ tarjoamallesi muutokselle, sitä enemmän sinun on mahdollista tienata.

 

 • Toiveeni siis on, että tämän videon jälkeen ajattelet myyntiä enemmän unelma-opiskelijoidesi kannustamisena ja inspiroimisena, jotta he uskaltavat tehdä päätöksen ja sanoa KYLLÄ – ei sinulle – vaan itselleen! Auttamalla heitä saamaan varmuutta siihen, että tarjoamasi muutos on ihan oikeasti mahdollinen myös heidän kohdallaan, rohkaiset heitä lähtemään mukaan uudelle ja jännittävälle matkalle kanssasi.

 

 • Kuinka elämäsi muuttuu ymmärrettyäsi tämän uudenlaisen tavan myydä?a) Ei enää tyrkyttämistä: sinun ei kuulu eikä tarvitse tuputtaa kurssiasi, jotta saisit ihmisiä liittymään kurssillesi. Itse asiassa sinun on mahdollista saada ihmiset jopa odottamaan kieli pitkänä, että he pääsevät liittymään kurssillesi mukaan, kun sen ovet aukeavat.
  b) Ei enää toivomista, että joku liittyisi kurssillesi: sen sijaan, voit aina tietää ja olla varma, että unelma-opiskelijasi liittyy kurssillesi.
  c) Pystyt myymään hyvällä omallatunnolla: kun tiedät, että kurssisi aidosti auttaa ja tuot läpinäkyvästi esille, mitä sen avulla voi saavuttaa, sinun ei tarvitse enää potea huonoa omaa tuntoa siitä, että pyydät maksun auttamistasi vastaan.

 

2. Löydä supervoimasi

 

Jaksossa puhuin mm. siitä:

 

 • Kuinka omat supervoimat löytämällä voi kasvattaa omaa itsevarmuutta (ja näin myydä enemmän)
 • Kuinka tarinasi voi olla sun supervoima
 • Kuinka voit löytää oman supervoimasi
 • Kuinka voit tehdä Vapauta Supervoimasi Harjoituksen

 

3. Vältä pahimmat virheet

 

Jaksossa puhuin mm. seuraavista asioista:

 

 • Unelma-opiskelijoiden luottamus yritetään ansaita keskinkertaisella sisällöllä
 • *Lame copy disease*
 • Lanseerataan ilman myyntiboosteria
 • Laaditaan tarjous, joka ei houkuttele tai mikä ei resonoi unelma-opiskelijan kanssa
 • Ei uskalleta investoida kasvuun

 

Lue lisää aiheesta:

 

#21: Mistä tekisin verkkokurssin (ja olenko riittävän asiantuntija?)

 

#16: 3 Tavoitetta digiyrittäjälle (ja kuinka tehdä suunnitelma niiden saavuttamiseksi)

 

#19: Kuinka rakentaa menestyvä digibisnes yritysblogin avulla with Tiia Konttinen

 

 

Liity mukaan sisäpiiriini

Liity mukaan maksuttoman uutiskirjeeni tilaajaksi ja pysyt kartalla kaikista uusista julkaisuista, koulutuksista ja jakamistani neuvoista digiyrittäjyydessä menestymiseen!

Tietosi ovat turvassa ja voit poistua listalta milloin tahansa.