Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Verkkokurssiyrittäjille suunnattu Podcast puhelimessa
Marika Roth

#179: Avain rahamielenrauhan saavuttamiseen ja omia arvoja tukevan yrittäjyyden rakentamiseen with Marika Roth

verkkokurssien myyminen verkkokurssien tekeminen

Kuuntele koko jakso *Avain rahamielenrauhan saavuttamiseen ja omia arvoja tukevan yrittäjyyden rakentamiseen with Marika Roth* tästä >>>
 

 

Tiedätkö, mikä on yksi sellainen tunne, johon uskon lähes jokaisen yrittäjän tai yrittäjyydestä haaveilevan törmänneen jossain vaiheessa elämäänsä?

 

Se on tunne, jonka kanssa jäädään valitettavasti usein yksin. Voin itsekin myöntää kamppailleeni tämän tunteen kanssa erityisesti yrittäjyyteni alussa ja vaikka se ei aina päällepäin näykään, veikkaan monen voivan samaistua tähän.

 

Nimittäin häpeä.

 

Ja syy, miksi häpeän kanssa jäädään usein yksin on se, että se ilmenee usein hieman tabuna pidettyjen aiheiden ympärillä. Yksi tällainen aihe on rahataidot yrittäjänä.

 

Ehkä sinäkin olet joskus tuntenut häpeää, siitä, että tulosi yrittäjänä eivät ole vielä olleet sitä mitä toivoit? 

 

Tai ehkä sinusta on tuntunut, että rahavaikeuksia ja puutteellisia rahataitoja on ollut vaikea myöntää ja siksi niihin on liittynyt häpeää?

 

Jos olet yhtään enempää Vapauta Supervoimasi Podcastia kuunnellut, niin tiedät, että täällä ei vaieta vaikeista asioista, vaan nostetaan niin sanotusti se kuuluisa kissa pöydälle, jotta sinun ei tarvitse jäädä epäilyjen tai haasteiden kanssa yksin.

 

Ja siksi olenkin ihan älyttömän innoissani päivän jaksosta, sillä saan vieraakseni mielettömän inspiroivan Marika Rothin, jonka kanssa keskustelemme muun muassa rahataitoihin liittyvästä häpeästä sekä yrittäjyyteen liittyvästä keskustelukulttuurista.

 

Jos et jostain syystä tiedä vielä kuka Marika on, niin hän on: 

 • ​​Tunturien perässä (perheensä kanssa) Lappiin muuttanut mompreneur, jonka intohimoina ovat yrittäjyys, yrittäjien arjen rahapuhe ja kunnianhimon kauneus
 • Palvelua myyvien yksinyrittäjien isosiskon, valmentavan tilitoimiston, Millie Accounts Oy:n perustaja 
 • Marikan oma yrittäjyyspolku alkoi vahvasta arvoristiriidasta, hänen tehdessä työtä rahoitusalalla, ja tämä vei hänet business coachingin maailmaan 2015Toivottavasti olet siis innoissasi, koska tämän jakson kuunneltuasi olet oppinut:

 • Marikan vinkit puutteellisen talousosaamisen ja siihen liittyvän häpeän korjaamiseen
 • 5 vinkkiä rahamielenrauhan saavuttamiseen yrittäjänä
 • Konkreettiset työkalut, joilla lähteä rakentamaan yrittäjyyttä terveelle pohjalleAvain rahamielenrauhan saavuttamiseen ja omia arvoja tukevan yrittäjyyden rakentamiseen with Marika RothJaksossa Marika vastasi muun muassa näihin kysymyksiin:

 1. Miten Marika on päätynyt yrittäjäksi ja millaisia tunteita hänellä yrittäjyyden alkutaipaleeseen kuului?
 2. Mikä sai Marikan perustamaan Millie Accountsin, valmentavan tilitoimiston palvelua myyville yksinyrittäjille?
 3. Marika puhuu siitä, kuinka “kannattavuuden pitää olla keskiössä, mutta ei hinnalla millä hyvänsä” - Kuinka yrittäjyyttä voisi hänen mukaansa lähteä jo heti alussa rakentamaan terveelle pohjalle siten, ettei taloudellinen menestys tule juuri hinnalla millä hyvänsä vaan omien arvojen ja hyvinvoinnin ehdoilla?
 4. Mikä on Marikan mielestä suurin syy siihen, että moni yrittäjä ei pysty tekemään sellaisia myyntejä, jotka aidosti toisivat vapautta ja levollisuutta arkeen?
 5. Marika puhuu paljon konkreettisista työkaluista, mitä menestyjän bisnespakista löytyy - Mikä on hänen mielestään tärkein yksi tällainen konkreettinen työkalu, joka yrittäjän bisnespakista tulisi löytyä?
 6. Miten ympäristö Lapissa on vaikuttanut yrittäjyyteen Marikalla? Oliko hän huomannut ennen Lappiin muuttoa jotain arvoristiriitoja elämässään ja yrittäjyydessä ja miten ne ehkä nyt Lappiin muuton myötä ovat muuttuneet?

Jaksossa mainitut linkit:IG Millie Accounts >>>

IG Marika Roth >>>

Marika Linkedinissä >>> 

Millie Accounts nettisivut >>>  #178: Riko nämä väärät uskomukset, jos haluat vaurastua yrittäjänä with Minna Nikula


#175: Yrittäjän supervoima, jonka avulla alat ajattelemaan ja näyttäytymään isosti with Anna Pyykkö

Liity mukaan sisäpiiriini

Liity mukaan maksuttoman uutiskirjeeni tilaajaksi ja pysyt kartalla kaikista uusista julkaisuista, koulutuksista ja jakamistani neuvoista digiyrittäjyydessä menestymiseen!

Tietosi ovat turvassa ja voit poistua listalta milloin tahansa.